ΚΕΡΑΣΙΑ ΑΡΝΙΣΣΑΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 

Με την γενική παραδοχή ότι η επίτευξη της ανώτερης ποιότητα σε κάθε ποικιλία κερασιών επηρεάζεται από τους παρακάτω παράγοντες Α)  ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Β) ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Γ) ΟΡΘΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ και αναγνωρίζοντας ότι ο μοναδικός παράγοντας που δεν μπορεί να ελεγχθεί είναι οι κλιματολογικές συνθήκες , νιώθουμε την απόλυτη χαρά να καλλιεργούμε τα κεράσια Έδεσσας σε μία περιοχή που αγγίζει τις απόλυτες κλιματολογικές απαιτήσεις των ποιοτικών κερασιών . Η οψιμότητα στην συγκομιδή των κερασιών μας από την Έδεσσα που επέρχεται από τις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή , παρέχουν την δυνατότητα στους καρπούς να συλλέξουν στον μέγιστο βαθμό τα οργανοληπτικά στοιχεία που απαιτούνται με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η μέγιστη ποιοτική βαθμίδα σε κάθε ποικιλία κερασιών που παράγουμε στον τόπο μας . ( ΚΕΡΑΣΙΑ  ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ )

Παράλληλα νιώθουμε και την απόλυτη ευθύνη να συμβάλλουμε τα μέγιστα στους παράγοντες που απαιτούν την δική μας παρέμβαση ( βελτίωση εδαφολογικών συνθηκών με ετήσιες αναλύσεις του εδάφους , κατάλληλη καλλιέργεια – συντήρηση δέντρων και καρπών ) με τον αδιαπραγμάτευτο στόχο να πετυχαίνουμε κάθε χρόνο την μέγιστη απόδοση σε ποιοτικά αποτελέσματα στα κεράσια μας από την Έδεσσα.

Τα μέλη του συνεταιρισμού μας πέρα από την προσωπική εμπειρία που έχουν στην παραγωγή και τις γνώσεις που μεταλαμπαδεύονται από γενιά σε γενιά , ακολουθούν πιστά το σύστημα που έχουμε αναπτύξει και αναλυτικά  αποτελείτε από τακτά σεμινάρια αναβάθμισης της τεχνογνωσίας τους . Παράλληλα με την μεθοδική συνεργασία σε όλη την διάρκεια της χρονιάς με τους πλέον αναγνωρισμένους επιστήμονες ( γεωπόνους ) της περιοχής με στόχο την παρακολούθηση και αναβάθμιση των εδαφολογικών συνθηκών και την ορθολογική καλλιέργεια των κερασιών οι οποίες ακολουθούν πιστά τις απαιτήσεις της κάθε ποικιλίας για την μέγιστη ποιοτική απόδοση τους .

Επίσης μεγάλη έμφαση δίνουμε στην ανάλυση και την πιστή ακολουθία των οδηγιών και κανόνων που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του επιπέδου προστασίας της υγιεινής του καταναλωτή . Δεν είναι τυχαίο ότι η πανδημία που ζούμε με τον covid 19 μας βρήκε πλήρως εξοικειωμένους με τις οδηγίες προφύλαξης που ορίσανε οι αρμόδιες αρχές λόγο των εφαρμογών που είδη εφαρμόζαμε  σε επίπεδο υγιεινής  .

Οι ποικιλίες μας

REGINA ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

ΒΑΡΟΣ : Από 8,5 έως 11 γραμμάρια
ΥΨΟΣ : Από 2,5 έως 3,2 εκατοστά
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ : Από 2,5 έως 3,2 εκατοστά
ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ : Σκούρος κερασί ομοιόμορφος γυαλιστερός χρωματισμός σε όλο τον καρπό
ΓΕΥΣΗ : Γλυκιά με ελαφρός υπόξινη γεύση 

ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ : Διαθέτει πολύ μεγάλη αντοχή στην αποθήκευση και στην μεταφορά 

ΑΞΙΟΣΗΜΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΛΟΙΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΣΙΜΑΤΑ 

 

 

Οπτική καταγραφή ορίων βλαβών κάλυψης ελάχιστων απαιτήσεων εμπορίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΜΕ

Στα πλαίσια των συνεχών αναβαθμίσεων στις παροχές και στις υπηρεσίες που αναζητάει ο ΑΣ ΒΟΡΡΑΣ ΒΕΓΟΡΙΡΙΔΑΣ από φέτος , αποφάσισε να εφαρμόσει συστήματα τα οποία θα διευκολύνουν πλήρως την απομακρυσμένη  ενημέρωση του επισκέπτη – υποψήφιου συνεργάτη μέσω της ιστοσελίδας μας  .

Επίσης μέσω της οπτικής καταγραφής των εξαιρέσεων ανά περίπτωση , παράλληλα με την χρήση κοινής ορολογίας  που προτείνει η Ε.Ε ( ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ – ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ – ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ – ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΑΣΙΩΝ )- αναβαθμίζουμε πλέον τις συμφωνίες και τις παροχές μας  σε πιο ξεκάθαρες από ποτέ .

Οπτική καταγραφή ορίων για ένταξη στις ποιοτικές κατηγορίες ταξινόμησης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΜΕ

Στα πλαίσια των συνεχών αναβαθμίσεων στις παροχές και στις υπηρεσίες που αναζητάει ο ΑΣ ΒΟΡΡΑΣ ΒΕΓΟΡΙΡΙΔΑΣ από φέτος , αποφάσισε να εφαρμόσει συστήματα τα οποία θα διευκολύνουν πλήρως την ενημέρωση του επισκέπτη – υποψήφιου συνεργάτη .

Ο συνεταιρισμός μας εναρμονισμένος πλήρως με τις οδηγίες της ΕΕ σχετικά με τον διαχωρισμό της ποιοτικής ταξινόμησης των κερασιών και για την διευκόλυνση των συνεργατών του έχει προβεί σε άλλη μία καινοτόμο κίνηση για τα σημερινά δεδομένα που επικρατούν στο διεθνές εμπόριο των κερασιών ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΑΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ

Οι συσκευασίες μας

ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΉ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΧΥΜΑ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Στην συσκευασία χύμα έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε στον αγοραστή όλες τις ποιοτικές κατηγορίες ταξινόμησης που θα μας ζητήσει δίνοντας την ευχέρεια στον εισαγωγέα ή την εταιρεία χονδρικής πώλησης να δημιουργήσει την δική του ανασυσκευασία στα κεράσια ανάλογα με τις απαιτήσεις των τοπικών πελατών του . Μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η συσκευασία χύμα για εταιρείες λιανικής πώλησης ( Αλυσίδες σούπερ-μάρκετ ) Επίσης η συσκευασία χύμα δημιουργεί καλύτερη αναλογία στην ουσία της επένδυσης του αγοραστή που είναι η αγορά ποιοτικών κερασιών .

ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ΄΄ Ο ΒΟΡΡΑΣ ΄΄ 

Copyright 2021 © as-voras.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έχει γίνει υπό την καθοδήγηση των υπηρεσιών διαφήμισης των στελεχών της companies-from-europe.com και αποτελεί παγκόσμια καινοτομία  διαδικτυακής παρουσίασης  εταιρειών μεταπώλησης φρούτων και λαχανικών , που υποστηρίζει πλήρως την απομακρυσμένη ενημέρωση του επισκέπτη της ιστοσελίδας . Η companies-from-europe.com για την αντιγραφή της παρούσας ιστοσελίδας ή μέρους αυτής , επιφυλάσσεται σε κάθε νόμιμο δικαίωμα της για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων της που προκύπτουν από τις υπηρεσίες διαφήμισης που παρέχει .