Ο αγροτικός συνεταιρισμός μας

Τα μέλη του  Αγροτικού συνεταιρισμού Βεγορίτιδα ” Βόρας ΄΄ είχαν τον πλήρη έλεγχο παράλληλα με την κύρια ευθύνη να παράγουν ποιοτικά φρούτα  << ΚΑΡΠΟΥΖΙ >> , τους έλλειπε να ασχοληθούν με την αποθήκευση την συσκευασία και την πώληση το << ΜΑΧΑΙΡΙ >> , για εμάς η ίδρυση του συνεταιρισμού ήταν ένα φυσικό επακόλουθο των εξελίξεων  

Τα στελέχη μας και η δυναμική τους

Τα στελέχη της εταιρείας μας με πλήρη ευσυνειδησία και υπευθυνότητα εκμεταλλεύονται τις γνώσεις τους παράλληλα με την δίψα για την συνεχή   αναβάθμιση αυτών , με τα αποτελέσματα να είναι ευεργετικά για την καινοτόμο και ραγδαία ανάπτυξη των συνεργασιών που έχει δημιουργήσει με τις αριθμητικές τάσεις να είναι συνεχώς αυξανόμενες .

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ευέλικτες και αποδοτικές λύσεις στον επενδυτή – συνεργάτη μας με την συνεχώς αναβαθμισμένη ποιοτική σφραγίδα μας .  

Το όραμα μας

Το όραμα όλων των μελών του συνεταιρισμού μας είναι να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται ώστε τα φρούτα μας να είναι αντικείμενο αναζήτησης των καταναλωτών από την παγκόσμια αγορά . 

ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Για εμάς η ανώτερη ποιότητα που θέλουμε να πετυχαίνουμε  στα φρούτα που παράγουμε αποτελεί ισάξιο στόχο με την  αναβάθμιση  του επιπέδου της προστασίας της υγιεινής του καταναλωτή . Με αυτόν τον γνώμονα είμαστε σε συνεχή έρευνα για αναζήτηση των πλέον καταξιωμένων και αναγνωρισμένων υλικών απολύμανσης και σε συνεχή ενημέρωση για την σημαντικότητα της έμφασης που πρέπει να δίνουν τα μέλη μας από την πιο μικρή κίνηση που κάνουν και επηρεάζεται αυτός ο παράγοντας μέχρι την πιο μεγάλη ΄΄ ραντισμοί ΄΄ 

Σημαντικό  ρόλο στην αναβάθμιση του επιπέδου της υγιεινής παίζει και η χρήση απολυμαντικών , τα οποία τυγχάνουν της αναγνώρισης από την παγκόσμια αγορά πέρα των τυπικών εγκρίσεων τους . 

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε στο  +30 6986 641 817 με τον κύριο Γκόγκο Ιορδάνη ο οποίος ως υπεύθυνος επικοινωνίας του συνεταιρισμού μας  διαθέτει τις γνώσεις και την χαρά να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε πληροφορία θελήσετε .

ΕΠΩΝΥΜΙΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ΄΄ Ο ΒΟΡΑΣ ΄΄ 

Copyright 2021 © as-voras.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έχει γίνει υπό την καθοδήγηση των υπηρεσιών διαφήμισης των στελεχών της companies-from-europe.com και αποτελεί παγκόσμια καινοτομία  διαδικτυακής παρουσίασης  εταιρειών μεταπώλησης φρούτων και λαχανικών , που υποστηρίζει πλήρως την απομακρυσμένη ενημέρωση του επισκέπτη της ιστοσελίδας . Η companies-from-europe.com για την αντιγραφή της παρούσας ιστοσελίδας ή μέρους αυτής , επιφυλάσσεται σε κάθε νόμιμο δικαίωμα της για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων της που προκύπτουν από τις υπηρεσίες διαφήμισης που παρέχει .